Eyüpsultan’da korkunç kaza! Yakıt tankerinin çarptığı yaya öldü

Eyüpsultan’da cadde de karşıdan karşıya geçen Ahmet Gedik'e yakıt tankeri çarptı. Kaza sonrasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Gedik, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

İstanbul'da Eyüpsultan'da korkunç bir kaza meydana geldi. Ahmet Gedik isimli yayaya karşıdan karşıya geçerken yakıt tankeri çarptı

Saat 16.00 sıralarında Topçular Mahallesi Rami Kışla Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, yaya olarak karşıdan karşıya geçmeye çalışan Gedik'e, o sırada caddede seyreden Aykut D.'nin kullandığı 34 BMG 550 plakalı yakıt tankeri çarptı.

HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı görenler durumu hemen 12 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralandığı anlaşılan Ahmet Gedik'e ilk müdahalesini yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Hastanede tedavi altına alınan Gedik, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

TIR sürücüsü Aykut D., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza nedeniyle caddede oluşan trafik yoğunluğu polislerin olay yeri incelemelerinin tamamlanmasının ardında normale döndü.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Türkiye Haberleri