Eyüpsultan'da dehşet! Silahlı saldırıda 17 yaşındaki genç öldü

İstanbul Eyüpsultan'da parkta oturan oturduğu sırada 16 yaşındaki H.P ve 17 yaşındaki Muhammet Berat Baykuş, tartıştıkları Muhittin Can Sever'in silahından çıkan kurşunla yaralandı. Muhammet Berat hayatını kaybetti.

Dehşet verici olay, dün saat 22.00 sıralarında Akşemsettin Mahallesi'nde bulunan Barış Manço Parkı’nda meydana geldi.

ATEŞ EDİP KAÇTI

İddialara göre, 2 arkadaş Muhammet Berat Baykuş ile H.P. parkta oturdukları sırada daha önce tartıştıkları Muhittin Can Sever yanlarına yaklaşarak belinden çıkardığı silahla art arda ateş etti. Muhittin Can Sever saldırı sonrası olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan iki arkadaşı ambulansla hastaneye kaldırdı. Muhammet Berat Baykuş hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, H.P.'nin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Şüpheli polis merkezine giderek teslim oldu.

"SİLAH SESİNİ DUYUP KOŞTUK"

Muhammet Baykuş'un arkadaşı Arda Akbulut, olayla ilgili olarak şunları söyledi: "İki arkadaş bankta oturuyorduk. Silah sesi duyduk. Geldiğimizde yakın arkadaşımızı burada yatarken gördük. Ateş edilen anı tam görmedim. Silah sesini duyduktan sonra koştuk. Çok temiz kalpli bir arkadaşımızdı. Kimseye zararı olmayan bir dostumuzdu."

Türkiye Haberleri