Boğarak Öldürüp Parçalara Ayırıp Poşetlerle Atmış

İstanbul'da kayıp başvurusu yapılan 23 yaşındaki Erva Raziye'nin bulunması için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri genç kızın en son gittiği adresi tespit etti. Evde bulunan şüpheli genç kızı boğarak öldürdükten sonra parçalara ayırdığını ve poşetlerle bir inşaatın içinde bulunan kuyuya attığını belirtti. Olay yerine giden polis parçalanmış cesedi buldu.

İstanbul'da yaşayan 23 yaşındaki Erva Raziye Asar adlı genç kız işe gidiyorum diye çıktığı evine bir daha dönmedi. Bunun üzerine ailesi emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu. 20 Haziran'da yapılan kayıp başvurusunun ardından İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri evlere temizliğe giden Erva Raziye'nin internet uygulaması üzerinden temizlik için çağrıldığını tespit etti.

Vahşice öldürülen Erva Raziye Asar

BOĞARAK ÖLDÜRÜP PARÇALARA AYIRDIM

En son temizlik için çağrılan yerde çalışmalarını sürdüren Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri Fethi D adlı kişinin evine gittiğini tespit etti. Gözaltına alınan 43 yaşındaki Fethi D ifadesinde, "Temizlik için çağırdım. Aramızda tartışma çıktı. Boğarak öldürdüm. Sonra da baş, kol, gövde ve bacaklarını parçalara ayırarak 6 ayrı poşete koydum. Sonra da inşaat alanına attım" dediği öğrenildi.

İŞYERİNDE SAKLADI

Kayıplar Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan bir markette güvenlik olarak çalıştığı öğrenilen Fethi D'nin, genç kızı öldürdükten sonra parçalara ayırdığı cesedi bir kutu içerisinde işyerindeki buzdolabında sakladığı öğrenildi. İşyeri çalışanlarının şüphelenmesi sonrası da inşaat alanındaki kuyuya attığı öğrenildi.

CİNAYETTEN SABIKALI ÇIKTI

Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Büro Amirliği'nde sorgulanan Fethi D'nin 2007 yılında işlediği bir cinayetten dolayı cezaevine girdiği ve denetimli serbestlikle kovid zamanı 2021 yılında cezaevinden çıktığı öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından Fethi Dağlı, Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Türkiye Haberleri