Evden 42 Kamyon Çöp Çıkarıldı!

Düzce'de, Gökçe Mahallesi'nde yaşayanların ihbarı üzerine belediye ekipleri, sokak ve kümes hayvanlarıyla iç içe yaşadığı belirtilen bir aileye müdahale etti. Evden 42 kamyon çöp çıkarıldı

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, evde yaptıkları incelemede sağlıksız koşullarda yaşayan anne, baba ve zihinsel engelli üç çocuğu tespit etti. Ayrıca Düzce İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin de halk sağlığını tehdit eden durumlar olduğunu belirlemesi üzerine, evdeki çöplerin temizlenmesi için çalışma başlatıldı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 5 gün süren çalışması sonucunda, 2 katlı evden tam 42 kamyon çöp çıkarıldı. Evde bulunan 11 köpek, 20'den fazla kedi ile birçok tavuk ve civciv de Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne teslim edildi ve Hayvan Konukevi'ne nakledildi. Evde hijyen ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi amacıyla tadilat ve temizlik çalışmaları da başlatıldı.

​​​​​​​

Bakımevine alınan 5 kişilik aileye, sosyal ve psikolojik destek sağlanacağı öğrenildi. Bu süreçte, mahalle sakinleri ve yerel yönetim ekipleri arasında işbirliği ön plandaydı ve insanların sağlıklı yaşam koşullarına kavuşturulması için çaba gösterildi.

Türkiye Haberleri