Ev sahibi- kiracı gerilimi: Kapısına dayandı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, ev sahibi ile bir yakını kiracıları kapıda tehdit etti. Olayın ardından kiracının şikayeti üzerine polis ekipleri şüphelileri yakalamak için harekete geçti.

Olay, dün saat 22.30 sularında Doğanay Mahallesi 9108 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, H.B. (52) ve yakını A.B. (27), kiracıları A.B. (52) ve H.Ç.’yi (52) evi boşaltmaları konusunda baskı yapmaya başladı. Kiracılar evi terk etmedikleri için H.B. ve A.B., kapıya dayandı. Kiracılar kapıyı açmadı ve durumu polise bildirdi. A.B. ve H.B., kapıya çeşitli eşyalar atarak ve tehditlerde bulunarak kiracılara baskı yaptı. Bir süre sonra ev sahipleri olay yerinden ayrıldı. Kiracılar, polis merkezine giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine polis, şüphelileri yakalamak için çalışmalarına başladı.

Bu arada, A.B. ve H.B.'nin kiracılara saldırdığı anlar bir başka kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, A.B.'nin kiracılara tehditlerde bulunup kapıya çeşitli eşyalar fırlatıp tekmelemesi ve H.B.'nin de kapıya defalarca vurması yer alıyor.

Türkiye Haberleri