×
  • Anasayfa
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Türkiye
  • Dünya
  • Yaşam
  • Spor
  • Sağlık
  • Otomotiv
  • Sıcak Haber
  • Finans
  • Magazin
  • Özel Haber
  • Bilim ve Teknoloji
  • Kültür Sanat
  • Programlar
  • Tanıtım Bülteni
  • Eğitim
☰
  • Anasayfa
  • Türkiye

Eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü Sinop Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, bir süre ilçe başkanlığı yaptığı Bayrampaşa'da kılınan cenaze namazının ardından memleketi Tekirdağ Saray'a uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda CHP'li yönetici, belediye başkanı ve Ataş'ın yakınları katıldı.

06 Ekim 2024 Pazar 15:30
110

10 yıllık öğretmenlik görevinden sonra uzun yıllar CHP'de değişik kademelerde görev yapan eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş Sinop Devlet Hastanesi'nde 72 yaşında yaşamını yitirdi.

210

Mustafa Ataş için bir süre ilçe başkanlığı yaptığı Bayrampaşa'de Merkez Camiinde (Hoca Hayri Efendi Merkez Cami) öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı.

310

Cenaze törenine Ataş'ın yakınlarının yanı sıra, aralarında CHP Genel Başkan Yardımcıları Gökan Zeybek, Özgür Karabat, milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Oğuz Kaan Salıcı, Yüksel Mansur Kılınç, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, Sarıyer Belediye Başkanı M. Oktay Aksu'nun da bulunduğu çok sayıda CHP'li yönetici, belediye başkanı ve sevenleri katıldı.

410

Mustafa Ataş, Bayrampaşa'daki cenaze töreninin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Tekirdağ’ın Saray ilçesine uğurlandı.

510
610
710
810
910
1010

Türkiye Haberleri

© 2005

Halk TV


‧ Anasayfa ‧ İletişim