Eşini 7 yerinden bıçaklayan erkek yeniden yakalandı

Ankara'da eşini çocuklarının gözü önünde ekmek bıçağı ile bıçaklayıp 9 ayda tahliye edilen S.Ö. tutuklama istemi ile yeniden yakalandı.

Ankara'da Sinem T. 11 ve 13 yaşındaki çocuklarının gözü önünde Sinan Ö. tarafından yedi kere bıçaklandı. 10 gün boyunca hastanede yaşam savaşı veren Sinem T'yi yaralayan erkek dokuz ayda tahliye edildi.

'Kasten öldürmeye teşebbüs' gibi ağır bir suç sebebiyle tutuklu kalan erkeğin, salıvermesi yüzünden Sinem T. büyük bir korku yaşadı. Karakola gidip koruma kararı isteyen kadının, sesi duyuldu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara 24. Ağır Ceza'ya itiraz etti. Mahkeme, Sinan Ö. hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı verdi. Asayiş ekipleri, erkeği yakaladı.

"ÖLDÜKTEN SONRA DEĞİL YAŞARKEN YANIMDA OLSUNLAR" DEMİŞTİ

Sinem T., "Hakim, beni öldürmeye teşebbüsten yargılanan şahsı tahliye etti. 'Beni öldürmesi için mi tahliye ediyorsunuz' diye bağırdım. Bana 'İtiraz edersiniz' dediler. Bizi duruşma salonundan çıkardılar. Raporlarım mevcut ve 10 gün yoğun bakımda kaldım. Ölümden döndüm, Rabbim beni 2 evladıma bağışladı. Devletime sığınıyorum. Bana 'Tahliye olduktan sonra size bir şey mi yaptı' diyorlar. Bana illa tekrar zarar mı vermesi gerekiyor? Hala şahsın ailesi tarafından tehditler alıyorum. Öldükten sonra değil; yaşarken, hayattayken benim yanımda olsunlar" demişti.

Türkiye Haberleri