Erdoğan aile dostunun cenazesinde göz yaşlarına boğuldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uzun yıllardan beri yakını olan eski AKP Bolu Vekili Mehmet Güner'in Kartalkaya faciasında kaybettiği ailesinin cenaze törenine katıldı. Erdoğan, Güner'i son ana dek yalnız bırakmazken göz yaşlarına da hakim olamadı.

Bolu Kartalkaya’da bir otelde çıkan yangında 76 kişi yaşamını yitirdi. Hayatını kaybedenler arasında eski AKP Bolu Milletvekili Mehmet Güner’in kızı Zehra Sena Güner Gültekin, damadı Bilal Gültekin ve torunları da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güner ailesinin cenaze törenine katılarak taziyelerini iletti. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, cenaze namazı öncesi yaptığı konuşmada hayatını kaybedenlerin şehitlik mertebesine ulaşmaları için dua etti.

Erdoğan göz yaşlarına hakim olamadı

Cenaze namazı sonrası konuşan Erdoğan, merhumlarla uzun yıllar dostluklarının olduğunu ifade ederek, aileye ve millete başsağlığı diledi.

Törenin ardından Erdoğan, Zehra Sena Güner Gültekin’in tabutuna omuz verdi.

Erdoğan, Güner ailesini son ana dek yalnız bırakmadı. Erdoğan, mezar yerinde toprak da attı.

Türkiye Haberleri