Elektrik Faciasında Ölen Özge'nin Babası Yürekleri Dağladı

İzmir'de cinayet gibi bir faciada ölen 23 yaşındaki Özge Ceren Deniz, son yolculuğuna uğurlandı. Baba Ahmet Deniz'in yüzündeki acı yürekleri dağladı.

İzmir Alsancak'ta 12 Temmuz'da Türkiye'yi sarsan bir facia yaşandı. Suyla dolan yolda yürüyen Özge Ceren Deniz, elektrik akımına kapıldı. Onu kurtarmak isteyen İnanç Öktemay da akıma kapılıp öldü.

Savcılık, olay ile ilgili soruşturma başlattı. 29 kişi gözaltına alındı. İzmir Büyükşehir ve Gdz Elektrik birbirlerini suçladı.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi 5'inci sınıf öğrencisi Özge Ceren Deniz, memleketi Osmaniye'deki Garipler Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Baba Ahmet Deniz'in kızının cenazesi başındaki zor anları da yürekleri dağladı. Deniz'in güçlükle ayakta durabildiği görüldü.

Baba Ahmet Deniz'in dayısı İsmail Okan Güney olayla ilgili şunları söyledi:

"Yağmur yağarken, çocuğumuz karşıya geçerken akıma kapılıyor. Elektrik kaçağının olduğunu 5 yıl önce haber yapmışlar. 2 ay önce yine yağmurlu günde bir sokak köpeği ölmüş. Aslında bu olay, kendini göstere göstere gelmiş. İyi niyetli bir insan yardım etmek için çocuğumuza el uzatmış ancak o da hayatını kaybetti. Aile şu anda yasta. Makine mühendisiyim, ihmal olduğunu düşünüyoruz. Sorumlularıyla ilgili şikayetçiyiz"

Türkiye Haberleri