El frenini çekmeden inince olanlar oldu

El frenini çekmeden araçtan inen sürücü bagajdan eşya alırken araç önce kendisine sonra da başka bir araç ve ağaca çarptı. Kazada sürücü yaralandı.

Edirne'de el frenini çekmeden araçtan inen şahıs yaralandı, kaza sabah saatlerinde Keşan ilçesi Büyük Cami Mahallesi Prof. Dr. Muammer Aksoy Caddesi'nde meydana geldi. S.D. isimli şahıs, kullandığı 59 ACK 592 plakalı arabasını caddede park edip, bagajdan eşyalarını almak için araçtan indi.

ÖNCE BAŞKA ARACA SONRA AĞACA ÇAPTI

S.D. araçtan inmeden önce el frenini çekmedi. Bagajdan eşyasını alırken, otomobil, bir anda geriye doğru hareket etti. Sürücü S.D.'ye çarparak yaralanmasına neden olan araç, daha sonrasında 65 yaşındaki N.Ö. idaresindeki 22 FN 514 plakalı otomobil ile beton refüjdeki ağaca çarptı.

İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı S.D., ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Türkiye Haberleri