Ekrem İmamoğlu savunmasının tamamını paylaştı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün 3 farklı davadan hakim karşısına çıktı. İmamoğlu sosyal medya hesabından savunmasını paylaştı.

23 Mart günü tutuklanarak Silivri'deki Marmara Kapalı Cezaevi'ne gönderilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’e ilişkin sözleri nedeniyle hakim karşısına çıktı.

Duruşma Silivri Açık Ceza Yerleşkesi 2 No’lu salonunda görüldü. Dava 16 Haziran'a Pazartesi gününe ertelendi. Mahkeme heyeti mütalaa için dosyayı savcılığa gönderdi.

SAVUNMASINI PAYLAŞTI

Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından "Ben, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum andan itibaren, şehri yönetirken, kanala, yalana, talana ve aynı zamanda ranta ve millet aleyhine olan her hususa karşı durduğum için bugün buradayım.

Bugünkü mahkemede yaptığım savunmamı milletim okusun..." diyerek savunmasını paylaştı.

Türkiye Haberleri