Ece Üner haber bülteni açılışında öyle konuştu ki... Gerçekler herkesin yüzüne tokat gibi çarpıldı

Türkiye 8 yaşındaki Narin'in kaybına ağlıyor. Halk Ana Haber sunucusu Ece Üner bültenin başlangıcında öyle bir ifade kullandı ki, gerçeklerin herkesin suratına tokat gibi çarpıldı.

Türkiye Narin'in ölümünün yasını tutuyor. Büyük bir drama sahne olan vahşi cinayet hakkında Halk TV Ana Haber Sunucusu Ece Üner, bülten başında öyle ifadeler kullandı ki, izleyenlere gerçeği tokat gibi çarptı.

"ŞİDDET SUSKUNLUĞUMUZDA MÜMKÜN KILINIYOR"

"Hoş geldiniz demek hiç bu kadar zor olmamıştı. Narini kaybettik. İçten içe biliyorduk ama içselleştirmesi inanması çok zordu. 8 yaşındaki bir kız çocuğu bugün onun okula gitmesi gerekiyordu. Toprağın altına girmek yerine sırasına oturması gerekiyordu. 'Kol kırılır yen içinde kalır' sözündeki kol hep çocuklar ve kadınlar, tecavüze uğrayan intihar et denilen etmeyince öldürtülen kadınlar ve çocuklar. Susturan katiller ve iş birlikçiler. şiddet suskunluğumuzda mümkün kılınıyor. Bir yerlerde kötülük varsa sessiz kaldığı için kötülük sürüyor. Bugün hastagimiz sustuğunda. Biz bugün sustuğunda diyoruz siz de öyle deyin."

Türkiye Haberleri