Düzce’de Dronla Denetim: Sürücülere Ceza Yağdı!

Düzce’de dronla yapılan trafik denetimlerinde 20 sürücüye 134 bin 540 TL ceza kesildi.

Düzce’de gerçekleştirilen dronla trafik denetimlerinde, emniyet şeridi ihlali ve saygısız araç kullanımı yüzünden 20 sürücüye toplam 134 bin 540 TL para cezası kesildi.

Cezanın ardından bir sürücünün polis ekiplerine, “Cezamın silinmesini istemiyorum, insanları enayi yerine koymak niyetinde değildim” demesi dikkat çekti.

134 BİN 540 TL PARA CEZASI

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kalıcı Konutlar bağlantı yolu Kervan mevki ve Fiskomar Kavşağı’nda dron kullanarak yaptığı trafik denetimlerinde emniyet şeridi ihlali ve saygısızca araç kullanma suçlarından 20 sürücüye toplam 134 bin 540 TL para cezası uyguladı.

Dronla yapılan denetimlerde, araçların önüne geçerek trafiği tehlikeye atan 20 sürücü, emniyet şeridi ihlali ve diğer trafik kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle cezalandırıldı.

"CEZAMIN SİLİNMESİNİ İSTEMİYORUM"

Ceza uygulanan sürücülerden biri, polis ekiplerine suçunu kabul ederek, “Cezamın silinmesini istemiyorum, Allah şahidim ki insanları enayi yerine koymak niyetinde değildim, ama bilgim yoktu” dedi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, dronla yapılan denetimlerin trafik kurallarına uymayan sürücülerle mücadele amacıyla sürdürüldüğü ve bu tür uygulamaların devam edeceği belirtildi.

Türkiye Haberleri