Döneri Yediler İş Hesap Ödemeye Gelince Kan Çıkardılar!

Samsun'da döner yiyen T.G., 305 liralık hesabı ödemek için kasaya geldiğinde iş yeri sahibi Hüseyin A. ile tartıştı. Tartışma büyüyünce depremzede iş yeri sahibini döner bıçağıyla yaralayıp, oğlunun da elini kıran 2 şüpheli, gözaltına alındı.

Samsun'da girdikleri dükkanda Y.K. ile birlikte sipariş verip döner yiyen T.G., 305 liralık hesabı ödemek için kasaya geldiğinde iş yeri sahibi Hüseyin A. ile anlaşmazlık yaşadı. T.G., kredi kartından 400 lira çekilmesini, kalan 95 liranın ise kendisine nakit olarak iade edilmesini istedi.

BIÇAKLADI, ELİNİ KIRDI

Tartışmanın büyümesi üzerine T.G., iş yeri sahibi Hüseyin A. ve oğlu G.A.'nın üzerine sandalye fırlattı. Tezgahın üzerinden atlayıp masadaki döner bıçağını alan T.G., Hüseyin A.'yı sol el ve karın boşluğundan yaraladı, oğlu G.A.'nın ise elini kırdı. Hüseyin A.'nın 6 Şubat'taki deprem dolayısıyla Hatay'dan Samsun'a gelip, elindeki son parasıyla döner dükkanı açtığı öğrenildi.

GÖZALTINA ALINDI

Bu sırada devriye gezen çarşı ve mahalle bekçileri, şüphelileri döner bıçağıyla yakaladı. İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülüp, tedaviye alındı.

Polis ekiplerinin gözaltına aldığı T.G. ve Y.K. ise emniyete götürüldü.

Türkiye Haberleri