Doktoru ile son görüntüsü ortaya çıktı

Ordu'da geçirdiği mide tüpü ameliyatının ardından iki ek operasyon geçiren ve 21 Haziran 2024'te hayatını kaybeden Neslihan Yılmaz'ın ameliyat sonrası görüntüleri ortaya çıktı. Ameliyatı gerçekleştiren Opr. Dr. E.A.'nın sosyal medya hesabında paylaştığı videoda, Yılmaz'ın durumuna ilişkin bilgilendirmelerde bulunduğu ve tedavi süreci hakkında telkinde bulunduğu görüldü.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde mide tüpü ameliyatı geçiren ve ardından iki ek operasyon daha geçiren 26 yaşındaki Neslihan Yılmaz, 21 Haziran 2024'te hayatını kaybetti. Ameliyat sonrası yaşadığı rahatsızlıklar nedeniyle hastaneye tekrar başvurduktan sonra hayatını kaybeden Yılmaz'ın, ameliyat sonrası görüntüleri gün yüzüne çıktı.

DOKTOR, NESLİHAN'A TELKİNDE BULUNUYOR

Opr. Dr. E.A., sosyal medya hesabında paylaştığı videoda, Yılmaz'ın ameliyat sonrası durumunu paylaşıyor ve hastanın tetkikleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuyordu. Videoda "Ankara'dan gelen Neslihan Hanım mutluluk ameliyatı 1’inci gününde iş başında" notu yer alıyor, doktor hastaya telkinde bulunarak yiyip içebileceği gıdalar hakkında bilgi veriyordu.

Neslihan Yılmaz'ın ailesi, sosyal medya üzerinden paylaşılan bu videonun, kızlarının vefatından kısa süre sonra kaldırıldığını belirterek, doktor ve diğer sorumlular hakkında 'Taksirle ölüme neden olma ve sair suçlar' gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. Doktor E.A., kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti.

Türkiye Haberleri