Doktorlarla ilgili sözleri büyük tepki çekmişti... Sözde 'hoca' bu kez müziği haram kıldı

Giresun'un Bulancak ilçesinde sosyal medyada yayımladığı videolarla tanınan Fazlı Tonar isimli sözde 'hoca' hastanelerle ilgili yaptığı konuşmanın ardından bu kez müzik aleti çalmanın haram olduğunu söyledi.

Sosyal medyada dini konularda soru-cevap videolarıyla tepki çeken Fazlı Tonar isimli bir kişi son paylaştığı videoyla tekrar dikkat çekti. Önceki paylaşımında, bir doktorun kendisine yönelttiği “Doktorlara namahrem yoktur diyorlar, bu doğru mu?” sorusuna verdiği yanıtla tartışma yaratmıştı.

HASTANELERDE BÜYÜK SIKINTI VARMIŞ!

Tonar, doktorların hastalarını muayene ederken gerekli olan bölgeleri açıp bakmasının haram olduğunu belirterek, “Hastanelerimizde büyük sıkıntılar var. Ameliyat sırasında hasta çırılçıplak oluyor ve erkek hasta bakıcı kadın hastayı muayene ediyor” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Bu yorumları sosyal medyada geniş bir olumsuz tepki toplamıştı.

"MÜZİK ALETİ ÇALMAK CAİZ DEĞİLDİR"

Bu sefer de müzik sektörüyle ilgili görüşleriyle dikkat çeken Tonar, 'Piyano çalmak günah mıdır?' sorusuna verdiği yanıtla gündeme geldi. Tonar, 'Zilsiz def dışında hiçbir müzik aleti caiz değildir. Hatta duvara ritim tutmak bile uygun değildir. Piyano çalmak da caiz değildir,' şeklinde bir açıklama yaptı. Bu yorumlar, müzikseverler ve sektör temsilcileri tarafından tepkiyle karşılandı.

Türkiye Haberleri