Doktorlar Şoke Oldu! Kurşun Boynundan Girdi Çenesine Saplandı

İstanbul Pendik'te 18 yaşındaki Aykan Yazar arkadaşı ile birlikte yolda yürürken aniden silahlı saldırıya uğradı. Kurşun çene kemiğine saplandı.

Pendik Velibaba Mahallesi'nde 1 Temmuz Pazartesi günü yaşanan silahlı saldırıda, 18 yaşındaki Aykan Yazar ve arkadaşı büyük bir dehşet yaşadı. Yazar, arkadaşıyla birlikte evine doğru yürürken seyir halindeki bir otomobilden kimliği belirsiz bir kişi tarafından ateş açıldı. Saldırı sırasında Yazar'ın boynuna isabet eden kurşun, çene kemiğine saplanarak dilinin altında kaldı. Arkadaşı ise şans eseri yara almadan kurtuldu.

SALDIRININ ARDINDAN SORUŞTURMA BAŞLADI

Olayın hemen ardından sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine geldi. Hastaneye kaldırılan Yazar'ın durumunun ciddi olduğu, boynuna giren kurşunun çene kemiğine saplandığı tespit edildi. Yazar ve ailesi, saldırganlardan şikayetçi oldu ve polis ekipleri şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Yazar, bugün ameliyat edildi.

AYKAN YAZAR SALDIRIYI ANLATTI

Saldırıya uğrayan Aykan Yazar, yaşadığı korku dolu anları şöyle anlattı: "Arkadaşımla birlikte eve doğru gidiyorduk. Uzaktan silah sesleri gelmeye başladı. Sesler gelmeye başlayınca, dedim ki arkadaşıma 'Silahlarla gelmeye başlarlarsa direk çimenlere atlayalım ki bize bir şey yapmasınlar'. Yanımızdan bir araba geçti, silah sesi geldi. Ben bir anda hissettim vurulduğumu. Koşmaya başladım, arkadaşım da koşuyor. Ama ben yüzümü kapattım. Yüzümü bir açtım, kanlar dökülmeye başladı. Arkadaşım korktu baya. 'Sakin ol, ambulansı arayın' dedim. Ambulans geldi, direkt aldılar beni. Mermi boynumdan giriyor, hiçbir damara değmeden dişimin oraya çarpıp duruyor. Ameliyat sıramı bekliyorum şu anda. Saat biraz geçti. 00.00 civarıydı. Yol bomboştu. Araba yanımda sıkmadı, geçti beni. Camdan zıpladı, uzattı sıktı."

POLİS SORUŞTURMASI DEVAM EDİYOR

Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yazar'ın ve ailesinin şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada, olayın neden gerçekleştiği ve saldırganların kimlikleri araştırılıyor.

Soruşturma sonunda şüpheli şahıs yakalandı.

Türkiye Haberleri