Dilruba'dan ilk açıklama. Evine gittiğinde ağzından çıkan ilk kelime ne oldu?

Sokak röportajı nedeniyle tutuklanan ve cezaevine konan Dilruba Kayserilioğlu, gece saatlerinde tahliye edildi. Bulduğu bir telefon ile yakınlarına ulaşan Dilruba'nın ilk sözleri ise 'Çok yorgunum' oldu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Dilruba, mahkeme gününe kadar bir daha konuşmayacağını söyledi.

Sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle tutuklanarak cezaevinde tutulan Dilruba Kayserilioğlu, gece saatlerinde kimseye haber verilmeden tahliye edildi.

Ailesini çevresinden bulduğu bir telefonla arayan Dilruba Kayserilioğlu'ndan ilk açıklama geldi.

Dilruba Kayserilioğlu, ilk açıklamasını sosyal medya hesabından yaptı.

İLK KEZ KONUŞTU

Dilruba'nın açıklaması şöyle oldu:

"Arayan, yazan destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Telefon ve mesajlara bu süreçte dönüş yapmıyorum. Mahkeme gününe kadar dinlenicem sonrasında da basın açıklaması da yapıcam.

Sizden ricam ağzımdan duymadığınız hiçbirşeye itibar etmeyin ben kendimi çok güzel ifade edebilen biriyim yine en doğru açıklamayı kendim yapıcam."

AİLESİNDEN İLK MESAJ

Dilruba ilk ailesiyle konuştu. Annesiyle birlikte yaşadığı evde dinlenmeye çekildiği ve duruşma gününe kadar resmi bir açıklama yapmayacaklarını söyledi:

Ailesi ilk kez sadece halktv.com.tr'ye konuştu. Dilruba'nın dayısı İsmail Hakkı Yıldızel, hapisten çıkan Dilruba'nın sağlık durumunun durgun olduğunu ve zayıfladığını söyledi.

Milli sporcu İsmail Hakkı Yıldızel

"DAYI ÇOK YORGUNUM"

Dilruba'nın ilk sözleri ise "Dayı çok yorgunum..." oldu. Dinlenmek istediğini söyleyen Dilruba'nın annesi evinin önünde bekleyen basın mensuplarının olduğunu söyledi.

Dilruba'nın ailesiyle muhalefet kanadından arayanlar olsa da iktidar kanadından herhangi bir iletişim kurulmamış.

Türkiye Haberleri