Mahkeme öncesi Dilan Polat'tan dikkat çeken ziyaret

Kara para aklama suçlamasıyla kasım ayından bu yana cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat, 19 Ağustos'ta tahliye edilmişti. Dilan Polat, bugün Çorlu Cezaevi'nde eşi Engin Polat ve kayınpederi Sezgin Polat’ı ziyaret etti. Ziyaretten ayrılan Polat, kameralar tarafından görüntülendi.

'Kara para aklama' ve 'Vergi kaçırma' suçlarından hakkındaki soruşturma nedeniyle 5 Kasım 2023'te tutuklanan Dilan Polat, avukatlarının başvurusunun ardından 9,5 ay sonra 19 Ağustos'ta tahliye edildi. Cezaevinden çıkan Polat, ertesi gün Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan eşi Engin Polat ile kayınpederi Sezgin Polat’ı ziyaret etmişti.

Dilan Polat, yarın görülecek duruşma öncesinde bugün, Çorlu'daki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu'nda, eşi Engin Polat ve kayınpederi Sezgin Polat'a ikinci ziyaretini gerçekleştirdi. Yanında çocukları da olan Dilan Polat'ın önce eşi, ardından da kayınpederi ile birer saat görüştüğü öğrenildi. Ziyaretin ardından cezaevinden ayrılan Dilan Polat, gazetecilerin sorularını ise yanıtsız bıraktı.

Türkiye Haberleri