Dilan Polat'a Bir Darbe De Fenerbahçe'den

Kara para aklama, suç işlemek maksadıyla örgüt kurmak ve vergi kanununa muhalefet suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında yakalanarak gözaltına alınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'a bir darbe daha geldi.

Haklarında kara para aklama nedeniyle soruşturma açılan ve gözaltında bulunan Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında yeni iddia ortaya atıldı.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak, Fenerbahçe'nin hem kadın hem de erkek takımının sponsoru olan Polatların, sponsorluk anlaşmalarının yönetim tarafından iptal edildiğini iddia etti.

Dilan Polat, Fenerbahçe Kadın Voleybol takımı ile “Tayt Arkası Sponsoru”, Engin Polat da Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı "Forma Sponsoru" olmuştu.

Ülker Stadyumu'nda saha kenarındaki panolarda "Engin Polat"ın reklamının olması taraftarlar tarafından protesto edilmişti.

Ayrıca geçtiğimiz gün Sultanlar Ligi'nde oynanan Fenerbahçe Opet-Beşiktaş Ayos maçında, Fenerbahçe takımının Dilan Polat şortları ile çıkması da taraftarların tepkisine neden olmuştu.

Türkiye Haberleri