Dilan Polat-Engin Polat Operasyonunda İtiraf Geldi! Parayı Aktaran İsim Belli Oldu

Polat çiftinin kara kutusu konumunda olduğu iddia edilen bir isimden para transferi itirafı geldi.

Gözaltında bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile Engin Polat'ın soruşturması, Ankara'ya uzandı. Çiftin 1 milyon 800 bin lirayı Ankara'daki bir medikal firması üzerinden bazı kişilerin hesaplarına aktardığı tespit edildi. Bu kapsamda gözaltına alınan isimlerden birinin de Mıstık lakaplı Mustafa Özalp olduğu tespit edildi. Özalp'in Polat çiftinin karakutusu konumunda olduğu belirtildi. Paranın Özalp'in kız arkadaşının hesabına aktarıldığı iddia edildi.

Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre gözaltında bulunan güzellik merkezleri sahibi, internet fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat soruşturması Ankara'ya uzandı. Polat çiftinin paralarının Ankara'daki bir medikal firması üzerinden bazı kişilerin hesaplarına aktarıldığı tespit edildi.

Ankara'da gözaltına alınan şüpheliler de İstanbul Emniyeti'ne getirilerek sorguya alındı. Mıstık olarak anılan Mustafa Özalp'in Polat çiftinin kara kutusu konumunda olduğu iddia edildi.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın şirketlerinin Ankara'da bayilik verdiği Dipomed Medikal'den bir kişiye 1 milyon 800 bin lira aktarım yapıldığı tespit edildi.

Banka görevlileri durumu fark edince emniyete bilgi verdi. Dipomed Ankara Bayisi Gözde Bilgiç eşi İsmail Bilgiç, Mustafa Özalp ile Kübra Doğan gözaltına alındı.

Paranın Mustafa Özalp'ın kız arkadaşı Kübra Doğan'ın hesabına aktarıldığı iddia edildi. 8 şüphelinin ifadesi alınırken, itirafçı olan iki kişiden 1'inin ifadelerinde söz konusu paranın Polat çiftine ait olduğunu söyledikleri öne sürüldü.

Bu arada dün Dilan Polat'a ait bir şirketin Ankara Şubesi'ni işleten Mustafa Özalp, şirket hesabındaki 1.8 milyon lirayı nişanlısı Kübra Doğan'ın hesabına aktarınca yakalandı.

Şüpheli Doğan, ifadesinde paranın Polat çiftine ait olduğunu ve sevgilisinin kendisine gönderdiğini itiraf etti.

Türkiye Haberleri