Annesini Depremde Kardeşini Kazada Kaybetti

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 21 yaşındaki Üveys Sırlı hayatını kaybederken, ablası ve diğer yolcular yaralandı. Kazada ağır yaralanan Sırlı'nın annesini deprem felaketinde kaybettiği öğrenildi.

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde 21 yaşındaki depremzede Üveys Sırlı'nın kullandığı otomobil, Sırlı'nın kontrolünden çıkıp kaldırıma çarparak takla attı.

Kazada, araçta bulunan ablası Misline Sırlı, arkadaşları Kerem Sümbül, Tahir Gencay ve Sultan Odabaş yaralandı.

Yaralılar ambulansla hastaneye sevk edilirken durumu ağır olan Üveys Sırlı, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

ABLASI MEZUNİYET TÖRENİ İÇİN GELMİŞTİ

Üniversite öğrencisi Üveys Sırlı okuldan arkadaşları ve ablası ile mezuniyet öncesi eğlenmek için dışarı çıktı. Eğlence dönüşü kaza yapan Sırlı'nın ablası ise Sırlı'nın mezuniyeti için Kahramanmaraş'tan Eğirdir'e geldiği belirtildi.

Savcının incelemesinin ardından Sırlı'nın cenazesinin Kahramanmaraş'a gönderileceği öğrenildi. Okulda bugün yapılacak mezuniyet töreninin iptal edildiği kaydedildi.

"KARDEŞİM NEREDE?"

6 Şubat Kahramanmaraş deprem felaketinde annesini kaybettiği öğrenilen Sırlı'nın ablasının kaza sonrası cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerinde "Kardeşim nerede?" diye ağlayan Misline Sırlı'nın görevlilere, "Abi yaşıyor mu?" dediği duyuldu.

Acı haberi duyan öğrenci arkadaşları ise hastane morgu önünde gözyaşları döktü.

Türkiye Haberleri