DEM Parti'li başkan görevini bıraktı

Urfa'nın Ceylanpınar ilçesi Belediye Eş Başkanı Avukat Rahşan Yazar, görevinden ayrıldığını duyurdu. Yazar, "Hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kaldım" diyerek, ani bir değişikliğin yaşandığını belirtti.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Urfa'nın Ceylanpınar Belediyesi Eşbaşkanı seçilen Rahşan Yazar, görevinden ayrıldığını duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, istifasının beklenmedik gelişmeler sonucu alındığını belirtti.

Yazar, açıklamasında şunları söyledi: “Bugün bazı haberler çıktı ve farklı yanlış yorumlar, hatta kötü niyetli eleştiriler yapıldı. Doğruyu birinci ağızdan anlatmak istiyorum. Hayat insanın yaşamını bir saniyede değiştirebilir, tüm planlarını altüst edebilir ve istemediğiniz halde bambaşka kararlar almanıza neden olabilir. Bir yola giriyorsunuz, bir amaç için çabalıyorsunuz; ama bir anda öyle bir şey oluyor ki, o yola devam etmek zorunda kalıyorsunuz. Şu an hayatımda beklenmedik bir durumla karşı karşıyayım. Sağlık sorunları nedeniyle Ceylanpınar Belediye Eşbaşkanlığı görevimden ayrılmak zorundayım. Bu durumdan dolayı çok üzgünüm.”

"GÖREVİ HAKKIYLA YERİNE GETİREMEYECEĞİM İÇİN AYRILMAK ZORUNDAYIM"

Yazar, açıklamasında ayrıca şunları ifade etti: “Partimle birçok plan ve projemiz vardı, ama bu projelere bensiz devam edilecek. Bu durumu kabul etmek benim için zor. Görevimi hakkıyla yerine getiremeyeceğim için ayrılmak zorundayım, ancak partimle yolum her zaman aynı yoldur. Partimin ve halkımızın bana verdiği destek için teşekkür ederim. Hayat hepimize zorlayıcı, bu nedenle birbirimizin sıkıntılarına daha fazla hassasiyet gösterelim. Herkese bol sağlık ve huzur diliyorum. Destek olan ve emek veren herkese teşekkür ederim.”

Türkiye Haberleri