Darp, tehdit ve tecavüzden sonra parasını da aldı!

Bakırköy’de 17 yaşındaki genç kız, bir hafta süren ilişkisinde ayrılmak istedi. Son kez buluşalım teklifine 'evet' cevabı verince de cehennemi yaşadı. Ayrılmak istediği 21 yaşındaki Celalettin D. tarafından önce tehdit edilen genç kız defalarca tecavüze uğradı; darp edildi. Celalettin D., genç kızın parasını da gasp etmeye başladı. Y. Ç.’nin şikâyeti üzerine Celalettin D. hakkında dava açıldı.

Berfin Funda AÇIKBAŞ

17 yaşındaki Y. Ç. bir kadın kuaföründe çalıştığı sırada 21 yaşındaki Celalettin D. ile tanıştı. Annesinin hasta olduğunu ve bir kadın kuaförüne ihtiyacı olduğunu söyleyen Celalettin D. genç kızın numarasını aldı. Kısa sürede ikili, telefon konuşması ve yazışmaların ardından sevgili oldu.

AYRILMAK İSTEDİ TEHDİTLER BAŞLADI

Bir haftalık ilişkiden sonra genç kız Celalettin D.'den ayrılmak istedi. Bakırköy 23. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya göre, D. bunu kabul etmedi ve Y. Ç.'yi tehdit etmeye başladı. 21 yaşındaki Celalettin D.'nin “son kez buluşalım öyle bitirelim” demesi üzerine Y. Ç. bu talebi kabul etti.

KÖMÜRLÜKLE KÂBUSU YAŞADI

Genç kız son buluşmayı kabul etmesiyle birlikte başına geleceklerden habersiz Celalettin D. ile bir araya geldi. D. bıçak zoruyla Y. Ç.'yi kömürlüğe götürerek tecavüz etti. Kendisine karşı koyan genç kızı ayrıca darp da etti.

‘AİLENE ZARAR VERİRİM’ TEHDİDİ

Tecavüze uğradıktan sonra darp edilen genç kız olayın ardından işine gitmeye devam etti ancak Celalettin D.'nin isteklerinin de tehditlerinin de sonu gelmedi.

D. genç kızı ailesine zarar vermekle tehdit etti.

Celalettin D.

KAZANDIĞI PARASIYI DA ELİNDEN ALDI

Celalettin D.'nin bu tehditleri Y. Ç.’nin korkmasına neden oldu. D., ailesinin ve akrabalarının evine çağırmaya devam ettiği genç kızdan para almaya da başladı. O sırada kadın kuaföründe çalışan genç kız kazandığı paranın büyük bir bölümünü 21 yaşındaki zorbaya vermeye başladı. Neredeyse her gün tecavüze uğrayan genç kız aynı zamanda şiddet de görüyordu.

Kadın kuaföründe çalıştığı sırada telefonlarına cevap alamayan Celalettin D. ailesiyle tehdit ettiği genç kızın saat fark etmeksizin yanına gelmesini sağlıyordu. Korkunç süreç 1 Aralık 2023 günü son buldu.

KOMŞULAR RAHATSIZ OLUNCA ORTAYA ÇIKTI

Kömürlüğe çağırdığı genç kızı önce dövüp sonra tecavüz eden Celalettin D.'nin yaptıklarını üst komşular fark etti. O sırada evde yalnız olmadıkları da anlaşıldı. Kaldıkları evde bulunan arkadaşlarının kömürlüğe gelmesiyle genç kız kaçmayı başardı ve evden çıktı. Telefonunu almak istese de başarılı olamadı. En yakın markete sığınarak annesini aradı ve soluğu karakolda aldı. Başından geçenleri anlatan genç kızın ailesinin de yaşananlardan bihaber olduğu ortaya çıktı.

AİLESİ İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Cinsel istismar suçuyla açılan davada D.’nin ailesi de bir yandan genç kızı ikna etmeye çalıştı. Çocuklarının ‘hasta’ olduğunu söyleyen aile, mağdur aileyi şikâyetlerini geri çekmeleri için defalarca rahatsız etti. Ancak olay yargıya intikal etti ve Celalettin D. hakkında, “Çocuğun nitelikli cinsel istismarı” başta olmak üzere bir dizi suçtan dava açıldı.

Türkiye Haberleri