Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antakya'yı pas geçti

Halk TV'de Medya Mahallesi programına Antakya'dan canlı bağlanan Şirin Payzın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Antakya ziyaretini iptal edeceğini açıkladı. Öte yandan Erdoğan'ın Antakya'ya gitmeyeceği Adıyaman'a hareket ettiği öğrenildi.

Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın hazırlayıp sunduğu Medya Mahallesi programına Antakya'dan bağlanan gazeteci Şirin Payzın, bölgeye dair son gelişmeleri aktardı. Payzın, deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Antakya'ya gelmekten vazgeçtiğini ileri sürdü. Payzın'ın iddiaları şöyle:

"Erdoğan buraya gelmekten vazgeçmiş. bence çok isabetli bir şey yapmış. çünkü ne burası cumhurbaşkanı konvoyunu kaldıracak durumda değil. Yollar açısından, enkaz çalışmaları ve hem de tepkiler açısından. burada insanlarda inanılmaz büyük tepki var. Avaz avaz bağırarak tepki veriyorlar."

Erdoğan, Adıyaman'a geçiyor

Kahramanmaraş ve Pazarcık ilçesi, Hatay ve İskenderun ilçesi ile Adana'da önceki gün deprem sonrası çalışmalarla ilgili bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün de Gaziantep, Kilis ve Osmaniye'deki afetzedelerle bir araya geldi. Erdoğan, bugün depremlerden etkilenen yerlerde incelemelerde bulunmak üzere Esenboğa Havalimanı'ndan Adıyaman'a hareket etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adıyaman'ın ardından Malatya'yı da ziyaret etmesi bekleniyor.

Türkiye Haberleri