Cinayet davasından sonra çekilen 'zılgıt' adliyeyi karıştırdı!

Anadolu Adalet Sarayı’nda 'kasten öldürme' suçundan yargılanan Serkan Sülüktekin 25 yıl hapisle cezalandırıldı. Cezanın haberini alan müşteki yakınları zılgıt çekerek sevindi. Duruşma sonrası sanığın akrabaları duruşma salonunun önünde zılgıt çeken müşteki yakınlarına saldırdı.

Ataşehir’de 27 Nisan 2023 tarihinde Helin Sülüktekin (31), eşi Serkan Sülüktekin (33) ile tartışma yaşadı. Helin Sülüktekin, akrabaları Mehmet ve Şerife Kalkan’ı çağırdı. Mehmet ve Şerife Kalkan, çocukları Gernas ve Ç. Kalkan ile olay yerine gitti.

Serkan Sülüktekin ve Mehmet Kalkan tartıştığı esnada oğlu Ç. Kalkan’nın babasını geri çekmesiyle Serkan Sülüktekin’nin elindeki bıçak Gernas Kalkan’a (28) saplandı. Gernas Kalkan kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

25 YIL HAPİSLE CEZALANDIRILDI

Anadolu 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün görülen karar duruşmasında ‘Kasten Öldürme’ suçuyla yargılanan sanık Serkan Sülüktekin 25 yıl hapisle cezalandırıldı.

ZILGIT YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKTI

İddiaya göre, duruşma sonrası mahkeme önünde maktülün yakınları ve sanık yakınları arsında arbede yaşandı. Polis ve güvenlik ekipleri olaya müdahalede bulunarak tarafları ayırdı.

Türkiye Haberleri