CHP'li Belediye Gençleri Dinledi: Sosyal Tesislerinde Fiyatları İndirdi

AKP'den CHP'ye geçen Çekmeköy Belediyesi, sosyal tesislerinde yüzde 130 indirime gitti. Gençlerin kafelerde yüksek fiyatlardan şikayet etmesi üzerine harekete geçen Belediye Başkanı Orhan Çerkez, çay ve su fiyatlarını 5 TL'ye, kahve fiyatını ise 14 TL'ye düşürdüklerini açıkladı. Ayrıca, cazip fiyatlarla menüler sunulmaya başlandı.

Çekmeköy Belediyesi, sosyal tesislerinde bölge halkını sevindiren indirimler yaptı.

Belediye Başkanı Orhan Çerkez, çay ve su fiyatlarını 5 TL'ye, kahve fiyatını 14 TL'ye düşürdüklerini açıkladı. Ayrıca, 99 TL ile 190 TL arasında değişen fiyatlarla 5 farklı menü sunulmaya başlandı. Çerkez, gençlerin taleplerine yanıt verdiklerini ve ekonomik kriz koşullarını göz önünde bulundurarak bu indirimleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

Çekmeköy Belediyesi yaptığı sosyal projelerle de dikkat çekmeye devam ediyor. Verdiği sözleri yerine getirebilmek için çalışmalarını sıklaştıran Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez'in sosyal tesislerinde indirime gitmesi bölge halkını sevindirdi.

Çerkez, Seçim sürecinde ve sonrasında gençler; dışarda bulunan kafelerin pahalı olduklarını bize aktardı. Biz de bu doğrultuda hareket ederek, 19 Mayıs’ta gençlerin istek ve beklentileri doğrultusunda fiyatlarda güncellemeye gittik. Ayrıca, dışarda ekonomik kriz de var. Biz bunları göz önüne alarak bu ekonomik koşullarda bir öğrenci gün de ne kadar para harcar, hangi menüleri yiyebilir deyip en ince ayrıntısına kadar hesaplama yaptık. Önceliğimiz kaliteli hizmet. Çay, su, filtre kahve de yüzde 130’lara varan indirimlere gittik. Sosyal tesislerde 5 farklı menü de oluşturduk. Çay ve su fiyatını 5 TL ‘ye, kahve fiyatını da 14 liraya düşürdük. Ayrıca 99 TL ile 190 TL arasında değişen fiyat seçenekleriyle hazırladığımız 5 farklı menüyü de komşularımızın beğenisine sunduk“ diye konuştu.

Türkiye Haberleri