Cezaevinden çıkışını kutladığı kocası katili oldu

Talihsiz kadından geriye, katili olan kocasının cezaevinden çıkışını kutladığı "Müge'nin Malisi geliyor" sosyal medya mesajı kaldı.

Denizli'de meydana gelen trajik olayda, cezaevinden yeni çıkan M.A.E., eşi Müge Elbeli'yi bıçaklayarak öldürdü. Olay, Tavas ilçesi Karahisar Mahallesi'nde yaşandı. Üç çocuk annesi olan Müge Elbeli, eşinin cezaevinden çıkışını kutlamak için sosyal medyada mutluluk dolu bir paylaşım yapmıştı. Ancak, bir hafta sonra, bilinmeyen bir sebeple çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine eşi tarafından öldürüldü.

Olayın ardından şüpheli M.A.E., arabasıyla kaçtı ve şu an için kayıplara karışmış durumda. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Müge Elbeli’nin aldığı bıçak darbeleri sonucunda hayatını kaybettiğini belirledi. Elbeli’nin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Bu üzücü olay, Türkiye'de bir kadının daha şiddet sonucu hayatını kaybettiğini gösteriyor ve toplumda kadına yönelik şiddetle ilgili derin endişeler uyandırıyor.

Türkiye Haberleri