Çavuşoğlu muhalefeti karalamak isterken hızını alamadı: CHP; TİKKO, DHKP-C, PKK, FETÖ ve Esad ile ittifak içinde

Bakan Çavuşoğlu, Hatay’da bir otelde düzenlenen, AKP Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı İbrahim Güler’in proje tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, kentte bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Çavuşoğlu, Hatay’ın yollarını görünce üzüldüğünü anlatarak, “Yönetilemeyen ülkelerin şehirlerindeki yollar bile Hatay’ın yollarından daha iyi. Hatay bunu hak ediyor mu? Hatay da yenilikleri hak ediyor.” diye konuştu.

Hatay’ın CHP’nin yönetiminde olmaması gerektiği ifadesini kullanan Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

“İnanıyorum ki 31 Mart’ta Hatay halkı öyle bir tokat atacak ki haddini bildirecek ve sandığa gömecek ki o zaman belki sandıktan nasibini alabilirler. O da belki. Efendim ‘Bizde milliyetçilik var.’ diyorlar. Sizin nereniz milliyetçi? Bugün aday gösterdikleriniz işte ortaya çıkıyor. Bölücübaşının posterlerinin altında siyaset yapıyorlar. Sizin adaylarınız içinde DHKP-C’li, PKK’lı var işte görüyoruz. Siz bir kere PKK ile FETÖ ile DHKP-C ile TİKKO ile ne kadar terörist, terör örgütü, bölücü, hain varsa onlarla ittifak içindesiniz. Bu mudur milliyetçilik? Bayırbucak Türkmenlerini katleden, onlara zulmeden Esed’in peşinde koşuyorsunuz. Bu mudur milliyetçilik? Bunların milliyetçilikle, milletle bir ilgisi yok. İşte Cumhur İttifakı ile zillet ittifakının arasındaki fark budur.”

60 Saniyede Gün Özeti

Türkiye Haberleri