Bursa’da dehşet anları! Kayınbiraderi hedef alan mermiler sokaktaki çocuğa da isabet etti

Bursa’nın Gemlik ilçesinde bir silahlı saldırı meydana geldi. Saldırıya uğrayan Süleyman Aktaş ile bu sırada bölgede bulunan kadın seyyar satıcı ve yolda yürüyen çocuk yaralandı. Yaşanan olaya ilişkin Aktaş’ın kayınbiraderi Dursun B.O. gözaltına alındı.

Bursa’nın Gemlik ilçesine bağlı İstiklal Caddesi’nde, saat 15.30 sıralarında meydana gelen olayda, Süleyman Aktaş isimli vatandaş, yolda yürürken silahlı saldırıya uğradı. Saldırganın tabancasından çıkan mermiler, Aktaş ile olay yerinde bulunan, bir kadın seyyar satıcı ve yolda yürüyen çocuğa isabet etti.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI!

Saldırının ardından şüpheli şahıs kaçarken çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, ambulanslarla Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

KAYINBİRADERİ GÖZALTINA ALINDI!

Hastanede tedavi gören Süleyman Aktaş, ilk ifadesinde kendisini yaralayanın kayınbiraderi Dursun B.O. olduğunu iddia etti. Aktaş’ın ifadesinden yola çıkan polis ekipleri, Dursun B.O.’yı yakalayıp gözaltına aldı. (DHA)

Türkiye Haberleri