Bartın'da gece saatlerinde başlayan sağanak ve sabah etkisini artıran kuvvetli rüzgar sonrası tüm sahillerde denize girmek yasaklandı.
Kent merkezinde gece boyunca aralıklarla süren sağanakta metrekareye 10 kilogram yağış düştü. Sabah saatlerinde etkisini gösteren kuvvetli rüzgar nedeniyle, 59 kilometrelik sahil şeridinde yer alan 19 plajda denize girmek geçici olarak yasaklandı.
Bartın’ın mavi bayraklı sahillerinden biri olan İnkumu Plajı’nda, cankurtaran kulelerine kırmızı bayrak çekildi. Az sayıda vatandaşın denize girmesi üzerine cankurtaranlar devreye girerek sudan çıkmaları konusunda uyarılarda bulundu.
Denize girmeyen vatandaşların ise sahilde yürüyüş yaptığı gözlendi. Hava sıcaklığı yağışla birlikte 19 dereceye kadar geriledi.