Beyoğlu'nda yangın: Vatandaşlar tahliye edildi!

Beyoğlu'nda bulunan 5 katlı binanın çatısında yangın çıktı. Akli dengesi yerinde olmayan bir kişinin sokaktan topladığı kağıt ve plastik atıkları topladığı evde çıkan yangın kontrol altına alındı 4 kişi tahliye edildi.

Beyoğlu'nda akli dengesi yerinde olmayan bir kişinin sokaktan topladığı kağıt ve plastik atıkları topladığı evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Evden yükselen dumanları gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.


4 KİŞİ KURTARILDI

Yangın sırasında evde bulunan 3’ü çocuk 4 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangın bitişikte bulunan ahşap binaya sıçramadan söndürüldü.

KAĞIT VE PLASTİK ATIK DOLU EVDE 3. YANGIN

Yanan evin bulunduğu sokakta oturan Engin Arıkan, 'Akli dengesi yerinde olmayan çocuk var burada, iki sefer oldu binayı yaktı, vatandaşlar bunları kurtardı. Bu sefer kendisi evde yokken elektrik kontağından çıktığını tahmin ediyorum, ev yandı. Elektrik kontağından çıktı büyük ihtimnalle. Çünkü dışarıdaydı evde yoktu. Çocuğun akli dengesi yok, sokaklardan çöp topluyor. Bütün çöpleri eve yığıyor. Bu üçüncü oldu, daha önce kıl payı kurtardık ama bu sefer kurtaramadık. Çocuklar iyi sıkıntı yok ama ev oturulacak gibi değil. İçeride 3 çocuk bir de bu akli dengesi yerinde olmayan kişi var. Yan tarafta ahşap bina var, bunların yıkılması lazım artık. Bu mahallede 3-4 tane ahşap bina var. Bunlar yanarsa mahalle yanar. Tarihi eser diye dokunmuyorlar. Belediyeye defalarca söyledik buraları yıkın dedik. Tarihi eser diye yıkmıyorlar. Yapacak birşey yok artık' diye konuştu.

Yangınla ilgili inceleme sürüyor.

Türkiye Haberleri