Beraber Çalıştığı Kadına Korkunç Taciz: "Benim Olacaksın"

İstanbul Ümraniye'de aynı iş yerinde çalıştığı evli kadına saplantılı şekilde taciz eden Koray Ç. hakkında soruşturma tamamlandı.

Sabah'ın haberine göre, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede aynı yerde çalışan 51 yaşındaki Koray Ç., Fazilet D. ile sürekli sohbet etmeye çalışıp aşık olduğunu söyledi. Evli olan Fazilet D. durumdan rahatsız olunca saplantılı Koray Ç. kadını rahatsız etmeye devam ederek, "Bir gün benim olacaksın" dedi. Konuyu fark eden işveren Koray Ç'yi başka bir birime gönderdi.

"UZAK DURMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Mağdur kadın soruşturma sürecinde dosyaya sunduğu mesaj kayıtlarında şüphelinin kendisine "Senden uzak durmayı düşünmüyorum sen benim her şeyimsin" gibi mesajlar attığı tespit edildi.

HAYATİ TEHLİKE ATLATTI

Savcılık takıntılı adamın farklı tarihlerde kadına fiziksel saldırıda bulunduğunu ve bu durumun zincirleme cinsel taciz ve öldürmeye teşebbüs suçunu oluşturduğunu kaydetti.

Şüphelinin kadını hayati tehlike yaratacak şekilde yaraladığını belirten savcılık, "Eylemine devam etmek istedi ancak çevredeki vatandaşların müdahalesi sonucu teşebbüs aşamasında kaldı. Bu, kadına karşı kasten öldürmeye teşebbüstür" dedi.

23 YIL HAPSİ İSTENDİ

Savcılık hazırladığı iddianamede "kasten öldürmeye teşebbüs", "cinsel taciz" ve "ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkında kanuna muhalefet" suçlarından 23 yıla kadar hapsini istedi.

Türkiye Haberleri