BAŞKAN SANDAL İSTEDİ: İLK DEFA HAVUZLA TANIŞTILAR

“Yüzme bilmeyen kalmasın” sloganıyla her yıl yüzlerce yurttaşa yüzme eğitimleri veren İzmir Bayraklı Belediyesi, daha önce hiç havuza girmemiş 50 çocuğu ilk kez havuzla tanıştırdı.

Kursların yaz boyu süreceği belirtildi. Başkan Sandal, “Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer. Onların hayalini gerçekleştiriyoruz. Yüzmeye ilgi duyan tüm çocuklarımızı havuza bekliyoruz” dedi.

Bayraklı sahilinde yer alan havuz, her yıl yüzlerce çocuğa yüzme kursu veren Bayraklı Belediyesi tarafından özel bir etkinlikle değerlendirildi. İlçede yüzme bilmedikleri veya çeşitli nedenlerle havuza gidemeyen 50 çocuğa, ilk defa havuz deneyimi yaşatıldı. Uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen başlangıç eğitimleri sonrasında çocuklar, tek tek suya alındı. Kavurucu yaz sıcaklarında bir nebze olsun serinleyen çocuklar, havuz keyfini ilk kez deneyimlemenin coşkusunu yaşadılar. Bir saat süren eğitimde yaşları 7 ile 13 arasında değişen çocukların birçoğu, ilerleme kaydederken, yapılan uygulama aileler arasında memnuniyet oluşturdu.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bayraklı’da toplumun her kesimine her alanda eşit hizmet götürmek öncelikli görevimiz. 7’den 70’e her ilçe sakinimizin bu anlamda yanındayız. Çocuklarımız bizim göz bebeğimiz. Onların mutluluğu her şeyin üstünde. Her yıl yüzme eğitimlerimizde bir araya getirdiğimiz yüzlerce çocuğumuzun yanı sıra daha önce farklı nedenlerle hiç havuza girmemiş çocuklarımıza da eğitimler veriyor, yüzmeyi öğretiyoruz. İlgilenen tüm çocuklarımızı havuzumuza bekliyoruz” dedi.

Türkiye Haberleri