Baraja Düşen Araçta 4 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Dehşet verici olay Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde gerçekleşti. Baraja düşen otomobildeki 4 yaşında bir çocuk hayatını kaybetti.

Bilecik'in Günyurdu Mustafa Eldemir Barajı'nda gece çadır kuran K.D, dini nikahlı eşi H.A. ve çocukları Ç.K.O. (9) ile Mehmet D. (4), sabah saatlerinde Bozüyük ilçesine dönmek için hazırlık yaparken trajik bir kaza yaşandı.

Ailenin 70 E 9016 plakalı otomobiline önden binen Ç.K.O. ve Mehmet D, aracın el freninin boşalması sonucu otomobille birlikte baraja düştü. Çocuklarını kurtarmak için suya atlayan baba K.D, balıkçıların yardımıyla Ç.K.O'yu kıyıya çıkarabildi, ancak küçük oğlu Mehmet D. araç içinde kaldı.

KÜÇÜK MEHMET KURTARILAMADI

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, AFAD, ANDA ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Pazaryeri Kaymakamı Ahmet Tayyib Kahraman ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin de olay yerine gelerek çalışmaları yerinde inceledi.

Ekiplerin yoğun çabası sonucu sudan çıkarılan Mehmet D'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Küçük çocuğun cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Bozüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırılan baba K.D. ve Ç.K.O.'nun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Otomobil, su altı ekiplerince barajdan çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Türkiye Haberleri