Bakkalın akıl almaz hırsızlık taktiği!

Ankara Sincan'da bakkallık yapan adamın yaptığı hırsızlık planı duyanları şaşırttı. Ahmet Avcı, komşularının kendisine emanet ettiği anahtarları kopyalayıp, evde olmadıklarında içeriye girip para, altın ve diğer ziynet eşyalarını çaldığı suçlamasıyla gözaltına alınarak tutuklandı.

Ankara'nın Sincan ilçesinde oturan Murat Karagöz, Ramazan ve Kurban bayramlarında ailesi ile tatile çıktığında iki kez evindeki altın ve değerli eşyalar çalındı. Polis ekiplerinin evde yaptığı incelemede evin kapısında ve pencerelerinde zorlama izine rastlanmadı.

BAKKALDAN ŞÜPHELENDİ KAMERA TAKTIRDI

Karagöz, bunun üzerine daha önce birkaç kez evinin anahtarını emanet ettiği, mahallede 18 yıldır bakkal işleten Ahmet Avcı'dan şüphelendi. Karagöz, evine güvenlik kamerası yerleştirip, bakkal Ahmet Avcı'ya şehir dışına çıkacaklarını söyledi.

PLANI KAMERALARA TAKILDI

Ahmet Avcı, Karagöz ve ailesi evde olmadığı sırada daha önce kopyaladığı anahtar ile girip, içeride dolap ve çekmecelerde değerli eşya ararken güvenlik kamerasına yansıdı. Kamerayı fark ederek yönünü değiştiren Avcı, bir miktar nakit para ve ziynet eşyasını çalarak evden çıktı. Eve döndüğünde görüntüleri inceleyen Karagöz, şüphelinin Ahmet Avcı olduğunu görerek hakkında şikayette bulundu. Mahallede aynı şekilde çeşitli nedenlerle kendisine teslim edilen anahtarları kopyalayıp, 5 eve daha girerek hırsızlık yaptığı ileri sürülen bakkal Ahmet Avcı, polis tarafından gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

Murat Karagöz'ün evine 3 kez girip, yaklaşık 200 bin lira değerinde hırsızlık yaptığı iddia edilen Ahmet Avcı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Türkiye Haberleri