Babasını bıçakladı 6'ncı kattan çarşafla kaçtı!

Küçükçekmece'de Baran Kaya, tartıştığı babasını bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay yerine gelen Küçükçekmece polisine de bıçakla saldıran Baran Kaya daha sonra kapıyı kilitledi. Kaya'nın daha sonra 6'ncı kattan 4'ncü kata çarşafları birbirine bağlayarak indi daha sonra da olay yerinden kaçtı. Kısa süre sonra da polis tarafından Taksim'de yakalandı.

Küçükçekmece Halkalı Atakent Mahallesi'nde bulunan bir sitede dün akşam 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, 22 yaşındaki Baran Kaya, tartıştığı babası 63 yaşındaki Hasan Kaya'yı boynundan ve karnından bıçakladı. Kanlar içerisinde koridora kaçan Hasan Kaya'yı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Devriye ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede yaralı şahsın olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

İKİ BIÇAKLA POLİSİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ KAPIYI KİLİTLEDİ

Olay yerinde iki bıçakla gelen polislerin de üzerine yürüyen Baran Kaya daha sonra daireye kendini kilitledi. Olay yerine müzakere ekibi istendi.

BİRBİRİNE BAĞLADIĞI ÇARŞAFLA 6'NCI KATTAN AŞAĞI İNEREK KAÇTI

İçeriye kendini kilitleyen Baran Kaya daha sonra çarşafları birbirine bağlayarak 6'ncı kattaki dairesinin penceresinden 4'ncü kata indi. Buradan da yangın merdiveninden kaçtı.

TAKSİM'DE YAKALANDI

Kaçan Baran Kaya'nın Taksim'de olduğunun belirlenmesinin ardından çalışmalara başlayan Küçükçekmece Asayiş Büro, Cinayet Büro Amirliği ve Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin ortak çalışması sonucu Kaya'yı gözaltına aldı.

CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKMIŞ

Baran Kaya'nın nitelikli dolandırıcılık ve dolandırıcılık suçlarından poliste kaydı olduğu öğrenildi. Cezaevinden kısa bir süre önce çıktığı öğrenilen Baran Kaya'nın uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenildi.

TUTUKLANDI

Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği'ndeki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen Baran Kaya tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Baran Kaya

Türkiye Haberleri