Halk TV’de ekranlara gelen Uğur Dündar ile Halk Arenasına konuk olan CHP’nin Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, 15 Temmuz'u anlattı.
15 Temmuz 2016 darbe girişimi sonrası 20 Temmuz'da ilan edilen OHAL'e de değinen Erdoğdu, "Bunun benim gözümde 15 Temmuz'da Fetullahçıların yayınlayamadığı darbe bildirisinden hiç bir farkı yoktur" dedi.
OHAL KARARLARINA İLİŞKİN KONUŞTU
OHAL kapsamında çıkarılan kararlara ilişkin konuşan Erdoğdu, "Arkadaşlar bunun benim gözümde 15 Temmuz'da Fettullahçıların yayımlayamadığı darbe bildirgesinden hiçbir farkı yoktur. Bunu bürokratik hayatımdan beri Fettullahçıların canına kast etmiş bir seki bürokrat, mecliste öldürülmeye çalışılan, bombalar altında meclisi savunmaya çalışan bir milletvekili olarak söylüyorum. Öyle köşede falan durmadım. Hiçbir zaman hoca efendi demedim." ifadelerini kullandı.