Asker eğlencesi karakolluk oldu
![Asker eğlencesi karakolluk oldu](https://cdn.halktv.com.tr/news_t/402211.jpg)
Sultangazi'de düzenlenen asker eğlencesinde sokakta havaya ateş açılması üzerine adrese polis ekibi gönderildi. Asker eğlencesi yapanların, polis ekibine tepki göstermesi üzerine bölgeye takviye ekipler sevk edildi.
Eğlenceyi düzenleyenlerden biri olan Abdullah K.(21) kendisine ait minibüs ile takviye ekiplerin yolunu kapatarak, ekipleri engelledi.
Polisin uyarılarına rağmen minibüsü yoldan çekmeyen Abdullah K., iddiaya göre ekiplere hakaret etti. Olayın büyümesi üzerine grup, polise saldırdı.
GÖZALTILAR VAR
Ekipler ile grup arasında çıkan arbede sonrasında minibüs sürücüsü Abdullah K. ile Recep M.(28) ve Duygu M.(28) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüpheliler hakkında, 'Taşıt yolu üzerinde, geçiş yolları önünde veya üzerinde park etmek' ve 'Trafiği düzenleme ve denetimle görevli trafik zabıtası veya özel kıyafetli ve işaret taşıyan diğer yetkili kişilerin uyarı ve işaretlerine uymamak' maddelerinden idari işlem uygulandı.