Akılalmaz görüntü: Bir elinde termosu tutmuş

Bozulan asansörde mahsur kaldıktan sonra asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybeden 13 yaşındakş Beren'in ölümünde ihmal iddiaları gündeme bomba gibi oturdu.

Ankara Sincan'da meydana gelen olayda 13 yaşındaki Beren Su Bolat, arkadaşıyla beraber başka bir apartmandaki arkadaşını ziyaret etmek istedi. Bu esnada asansörde mahsur kalan Beren, durumu yakınlarına bildirdi. Olay yerine itfaiye ekiplerini çağıran aile çocuklarının kurtarılmasını beklemeye başladı. Asansör 5. ve 6. kat arası arızlandı. Ekipler çocukları kurtarmaya çalışırken asansör, sebebi bilinmeyen şekilde zemine çakıldı. Diğer çocuk kurtarılırken Beren maalesef hayatını kaybetti.

İHMAL İDDİALARI GÜNDEME BOMBA GİBİ OTURDU

Bern'in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na görütülürken kurtarma çalışmalarında bulunan üç itfaiye görevlisi hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

SOSYAL MEDYADAKİ SKANDAL İDDİA

Öte yandan olayın yaşandığı anlara dair yayılan bir görüntüde olay yerindeki itfaiye ekibinin kurtarma esnasında kahve içtiği iddia edildi. Bolat'ın asansörün iki katı arasında çıkmaya çalıştığı anlarda, bir görevlinin oldukça rahat tavırları dikkat çekti.

O görüntüler birçok sosyal medya hesabında da paylaşıldı.

BEREN GÖZYAŞLARI İLE DEFNEDİLDİ

Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri tamamlanan Beren'in cenazesi ailesi tarafından gözyaşları ile Sincan Cimşit Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Türkiye Haberleri