Arkadaşının Ölümünü Gördü, 5 Gün Sonra Can Yakan Tesadüf

Balık tutmak için Kastamonu'da kayalıklara gelen 62 yaşındaki Zeki Uğur aniden fenalaştı. Uğur hayatını kaybetti. Birlikte balık tutan Şeref Çakıroğlu da aniden fenalaştı.

Kastamonu'da balık tutarken fenalaşan 62 yaşındaki Zeki Uğur, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Aynı gün onunla balık tutmaya giden arkadaşı Şeref Çakıroğlu da rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Çakıroğlu, beş gün sonra evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Olay, Kastamonu'nun Cide ilçesi Yenice köyü civarındaki Gökçekale plajında gerçekleşti. Zeki Uğur, arkadaşlarıyla birlikte balık tutmak amacıyla Gökçekale kayalıklarına gitmişti ve orada aniden fenalaştı.

GÖĞSÜNDE AĞRI HİSSETTİĞİNİ SÖYLEDİ

DHA'nın bildirdiğine göre, Zeki Uğur arkadaşlarına göğsünde ağrı hissettiğini belirttikten kısa bir süre sonra yere yığıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Arkadaşlarının acil durumu bildirmesi üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen Zeki Uğur kurtarılamadı. Uğur'un cenazesi, deniz yoluyla Bartın Kurucaşile Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ARKADAŞININ VEFATIYLA ŞOKA GİRDİ

Zeki Uğur ile birlikte balık tutan Şeref Çakıroğlu, arkadaşının ölümüne tanık olmanın verdiği şokla yere yığıldı.

HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Vücudu kasılan Şeref Çakıroğlu, olay yerine gelen jandarma ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla ana yola çıkarıldı ve ardından ambulansla Cide Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

EVİNDE YENİDEN FENALAŞTI

İHA'nın haberine göre, arkadaşının kaybının üzüntüsüyle şoka giren Şeref Çakıroğlu, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Ancak evinde tekrar fenalaşarak hayatını kaybetti.

KALP KRİZİ NEDENİYLE VEFAT ETTİ

Kalp krizi geçirdiği tespit edilen Şeref Çakıroğlu'nun cenazesi, İnebolu ilçesinde ikindi namazının ardından İnebolu Yeni Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Musa köyündeki aile mezarlığına defnedildi.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Türkiye Haberleri