Aracına bakanlık kartı koyup ters yöne girdi: Küfürler savurdu

Kağıthane'de camında bakanlık kartı bulunan araç, ters yöne girip sürücülere hakaret yağdırdı. Yakalanan sürücü gözaltına alındı ve hakkında işlem başlatıldı.

Dün saat 15.50 sıralarında Kağıthane'de Cumhuriyet Gazetesi'nden Bora Erdin, içinde ailesinin de olduğu otomobiliyle seyir halindeyken ters yönden gelen 34 AK 911 plakalı araçla karşılaştı.

Aracın sürücüsü Erdin'den yol isterken, Erdin ters yönden gelen sürücüye yol vermedi. Bu sırada sürücünün kendisine küfür ve hakaret etmesi üzerine Erdin cep telefonuyla o anları kaydetmeye başladı. Aracın önünde ise bakanlık kartı bulunuyordu.

Erdin daha sonra önünde bakanlık kartı bulunan aracı sosyal medya hesabından paylaşarak yaşadıklarını anlattı.

Bunun üzerine İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri söz konusu araç sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda M.O.D. olduğu belirlenen sürücü gözaltına alındı.

Sürücünün aracının trafikten men kaydı olduğu görülürken, otomobilindeki bakanlık kartının sahte olduğu belirlendi. Ekiplerin yaptıkları çalışmada M.O.D.'nin 'yaralama' ve 'uyuşturucu' gibi suçlardan kaydı olduğunu tespit etti. Ekipler M.O.D.'nin aracını bağlarken sürücüye ise 'tehdit' suçundan adli işlem başlattı.

Türkiye Haberleri