Ankaralılar Dikkat! EGO Duyurdu: Güzergah Değişti! O Duraklarda Boşuna Beklersiniz

Ankara'nın ulaşımını sağlayan EGO Genel Müdürlüğü, Ankaralıların taleplerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak bazı otobüs güzergahlarında değişiklik yapıldığını duyurdu. Bu değişikliklerle birlikte EGO, yolcularına daha konforlu ve verimli bir ulaşım hizmeti sunmayı hedefliyor.

EGO Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte 203, 252 ve 253 numaralı hatlarda güzergahların değiştiğini duyurdu. EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

''Saat 21.10 itibari ile 203 ve 252 numaralı hatların birleşerek ortak güzergah üzerinden hizmet vermekte olan “253 Kuşcağız - İncirli-Ulus - Kızılay - Bakanlıklar” numaralı hat yerine

27 Mayıs 2024 Pazartesi günü itibari ile saat 21.10 ile 00.00 aralığında “203 İncirli - İncirli - Ulus - Kızılay - Bakanlıklar” ve “252 Atapark - Kuşcağız - Ulus - Kızılay - Bakanlıklar” hatları ayrı ayrı hizmet verecek olup,


Saat 00.00 itibari ile semtlere “253-6 Kuşcağız - İncirli-Ulus - Kızılay - Bakanlıklar” numaralı gece servisi ile hizmet verilmeye devam edilecektir. Yolcularımıza önemle duyurulur.'' denildi.

Yapılan açıklama doğrultusunda güzergahları kullanan vatandaşların yeni güzergahları dikkate alarak ulaşımını sağlaması için uyarı yapıldı.

Türkiye Haberleri