Ankara'da Yaz Boyunca Bedava Olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), başkentin kavurucu sıcaklarından bunalan vatandaşlara ücretsiz bir mola imkanı sunmaya karar verdi. Belediye, farklı noktalarda kurulan stantlarda hiçbir bedel karşılığı olmadan ikramlarda bulunuyor. İşte o noktalar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan soğuk limonata ikramıyla vatandaşlar, yaz aylarında bir nebze olsun rahatlayabiliyor.

Bu uygulama kapsamında Ulus Zafer Anıtı, Kızılay Meydanı ve Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı gibi merkezi ve nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde limonata stantları kuruldu. Vatandaşlar, serinlemek ve susuzluklarını gidermek için bu stantlara uğrayarak ücretsiz limonata alabiliyorlar.

Uygulamadan duyulan memnuniyet belediye çalışanlarının yüzünü güldürdü. Ücretsiz limonata için kurulan kuyruklar, bu serinletici ikramın ne kadar ilgi gördüğünü açıkça gösteriyor. Vatandaşlar, ABB'nin bu düşünceli hareketi için teşekkürlerini sunarken, uygulamanın yaz boyunca devam etmesini talep ediyorlar.

ABB'nin bu sosyal sorumluluk projesi, yaz aylarının zorlayıcı sıcaklarında vatandaşlara serin bir mola imkanı sunarken, aynı zamanda şehrin farklı noktalarında bir araya gelerek keyifli vakit geçirmelerine de katkıda bulunuyor.

Türkiye Haberleri