Ankara'da hayatını kaybeden 5 kişinin cenazesi Ağrı'ya gönderildi

Ankara’da 9 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasındaki otobüs şoförü de dahil 5 kişinin cenazesi Ağrı'ya getirildi.

Ankara'nın E-90 kara yolunda dün sabaha karşı meydana gelen trajik trafik kazasında, otobüs sürücüsü Çetin Karayel ve 4 kişinin cenazeleri Ağrı'ya getirildi. Olayda ölenlerden Suna Yaşar’ın düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi.

9 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 27 YARALI

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinden İzmir'e gitmek üzere hareket eden ve Çetin Karayel'in kullandığı Öz Ağrı Seç Turizm firmasına ait 04 AAV 951 plakalı yolcu otobüsü, sabah saatlerinde E-90 kara yolunun Olukpınar köyü mevkisinde kontrolden çıktı. Otobüs önce bariyerlere çarptı, ardından üst geçidin beton ayaklarına çarparak büyük bir kazaya sebep oldu. Çarpmanın etkisiyle otobüs hurdaya dönerken, kazada 9 kişi yaşamını yitirdi ve 27 kişi yaralandı.

AĞITLARLA KARŞILANDI

Kazanın ardından ölenlerin cenazeleri, uçağa konularak Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı'na getirildi. Cenazeler, gözyaşları ve ağıtlarla karşılandı.

Hayatını kaybeden otobüs şoförü Çetin Karayel ile Dilan Bayar ve Ozan Bayar'ın cenazeleri, toprağa verilmek üzere Doğubayazıt ilçesine gönderildi.

Suna Yaşar’ın cenazesi de annesi Fezile Baydar ile birlikte Ağrı’ya getirildi. Suna Yaşar’ın nişanlı olduğu ve düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Ailesinin İzmir'de yaşadığı, ancak akraba ziyareti için Ağrı'nın Diyadin ilçesine geldikleri belirlendi.

Suna Yaşar’ın, Sivas’ı geçerken sosyal medya hesabından, “Yokluğun Azrail gibi / Göz koymuş kuru canıma” sözlerinin yer aldığı bir türkü paylaşımı yaptığı görüldü. Anne ve kızının cenazeleri, Diyadin’in ilçe mezarlığında toprağa verilecektir.

Türkiye Haberleri