Aniden Duran Düğün Konvoyu Zincirleme Kazaya Neden Oldu

İstanbul'da bir düğün konvoyu aniden durunca zincirleme kaza yaşandı. Konvoydakiler olayı çeken ve kazada 1 yaşındaki yeğeni yaralanan Mehmet Durdu Tokluoğlu'nun üzerine yürüdü.

Bayrampaşa ilçesindeki Otogar Bağlantı Yolu'nda bir düğün konvoyu nedeniyle zincirleme kaza yaşandı.

Yolu işgal edip son ses müzikle ve kornalarla çevreyi de rahatsız eden konvoy, aniden durdu.

Konvoyun aniden durmasıyla trafikteki diğer araçlarla beraber kaza meydana geldi.

Zincirleme kazayı aracındaki kardeşinin kayıt aldığı Mehmet Durdu Tokluoğlu, duruma tepki gösterdi.

HEM SUÇLULAR HEM GÜÇLÜLER

Tokluoğlu'nun bir yaşındaki yeğeni de kazada yaralandı. Düğün konvoyundan çıkan şahıslar, Tokluoğlu'nun üzerine de yürüdü. Şahıslar, hem 'Niye bağırıyorsun' diyerek göz dağı vermeye çalışıp hem de video çekimini engellemeye çalıştı.

Tokluoğlu, yaşadıklarını DHA'ya şöyle anlattı:

"Göktürk’ten ailemle dönerken iki araçla dönüyorduk. Ağabeyim ve benim kontrolümde iki ayrı araçta, otogar hal yolunda evime yaklaşık 5 dakika sonra varmak üzereydim. Çevreyolunda önümüzde bir konvoy ilerliyordu. Konvoyun çok yavaş ilerlediğini, yolun kapattığını görerek kardeşime telefonumu verdim videoya çekmesi için. Kardeşim videoya çekerken yol tıkandı mecburen emniyet şeridine girdik. Sonrasında yavaşladılar biz de yavaşladık; ani bir duruş oldu önümüzde. Biz de aniden durabildik. Durunca arkamızdaki kamyon sanırım mesafeyi koruyamadığı için bize çarpmış oldu, biz de önümüzdeki araca çarpmak durumunda kaldık. Arka koltukta ağabeyimin henüz 1 yaşını doldurmamış çocuğu, yeğenim vardı. Kafasını koltuğa çarpması sonucunda, travma yaşama ihtimaline karşı tedbiren ambulans çağırdık. Çevreyolunu kapatmışlar ve biz araçtan indiğimizde oynuyorlardı yolun ortasında"

Türkiye Haberleri