Alevler tüm evi sardı! Karı koca hayatını kaybetti

Muğla’da sabah saatlerinde çıkan ev yangınında Nazire ve Asım Kasap çifti hayatını kaybetti. Yangınla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Muğla'nın Yatağan ilçesi Turgut Mahallesi’nde, saat 05.00 sıralarında, Nazire Kasap (76) ve Asım Kasap (87) çiftine ait müstakil evde yangın çıktı.

Komşuların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekipler, tüm evi saran alevlere müdahale ederken, içeride mahsur kalan Kasap çiftini kurtarmak için de çalışma başlattı.

Yangının kontrol altına alınmasının ardından içeri giren itfaiye ekipleri, Nazire Kasap’ın cesediyle karşılaştı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaşamsal fonksiyonları devam ettiği belirlenen Asım Kasap ise ambulansla Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen Asım Kasap da hayatını kaybetti.

İtfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından yangını bitişikteki diğer evlere sıçramadan kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma devam ediyor. (DHA)

Türkiye Haberleri