‘AKP’nin sahaya inecek gücü kalmadı’

Halk TV'de Ayşenur Arslan ile Medya Mahallesi'nde önümüzdeki seçime dair değerlendirmelerde bulunan Gazeteci-Yazar Veysi Dündar, "AKP'nin sahaya inecek güçleri kalmadı. Sahaya inip anlatacakları ya da paylaşacakları, halkı teskin edecek bir beyanatları yok artık. Bir başarı hikayesi yok ortada. Bu başarısızlığı başarı diye anlatıyorlar ama halk cahil değil" dedi.

Halk TV'de Ayşenur Arslan ile Medya Mahallesi'nin konuğu Gazeteci-Yazar Veysi Dündar oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'adaylık' çıkışını değerlendiren Arslan, Kızılcahamam kampını hatırlatarak, "Kızılcahamam kampı AKP için bir tokat gibi oldu. Oradaki teşkilatın milletvekillerinin rahatsızlığını ilk kez bu kadar somut bir biçimde gördü. O nedenle teşkilatı motive etmek için 'Ben adayım' dedi diye düşünüyorum. " dedi.

‘AKP’nin sahaya inecek gücü kalmadı’

Arslan'ın "Sokakta AKP seçime hazırlanıyor gibi bir hava var mı? Sokakta AKP var mı?" sorusuna yanıt veren Dündar ise şunları söyledi:

"AKP'lilerin ve dolayısıyla Cumhur İttifakı'nın bileşenlerinin dikkat edin medyadaki beyanlarına devamlı suretle vatandaşlardan itiraz geliyor. O vatandaş, susturuluyor ya da derdest ediliyor. Kastım şu, sahaya inecek güçleri kalmadı. Sahaya inip anlatacakları ya da paylaşacakları, halkı teskin edecek bir beyanatları yok artık. Bir başarı hikayesi yok ortada. Bu başarısızlığı başarı diye anlatıyorlar ama halk cahil değil. En azından cebindeki eksilmenin ya da mutfaktaki yangının yüzde yüz farkında. Siz ne yaparsanız yapın şu saatten sonra AK Parti ve Cumhur İttifakı beklemediği bir oy oranı ile karşılaşacak. "

Türkiye Haberleri