AKP'liler yine birbirine girdi: Haddini bil, takdir reisindir

AKP içerisinde çatlaklar oluşmaya devam ediyor. Son olarak AKP'li eski vekil Mehmet Metiner ile AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya platformu Twitter'dan birbirine girdi.

Yaşanan tartışmada, AKP'yi eleştiren Metiner'i 'somut delil sunmadan ve belagatla' eleştirmekle suçlayan Hamza Dağ'a; Metiner "Haddini bil" diye çıkıştı.

İki gün önce "Kendi ilçesinde seçim kaybeden, ihanetiyle seçim kaybettiren teşkilat başkanları milletvekilleri istiyor diye yerinde tutulursa..." diye bir paylaşımda bulunan Metiner'e tepki AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan geldi.

"Yanlış zihniyet arıyorsan aynaya bak"

Dağ, Metiner'in paylaşımını alıntılayarak "Gelecekte 'biz demiştik' diyebilmeyi umutla bekleyen bu yanlış zihniyetin partimize hiçbir katkısı yoktur" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Metiner, "Haddini bil Hamza Dağ! İçeride gemiyi delenlerden olmadığımız gibi dışarı kaçıp ihanet edenlerden de olmadık. Kimin konforlu alanlarda nasıl kibir satarak partiye zarar verdiğini de biliriz. Biz kefenimiz boynumuzda mücadeleye devam ediyoruz. Yanlış zihniyet arıyorsan aynaya bak!" şeklinde yanıt verdi.

Metiner, 6 saat boyunca Hamza Dağ'dan yanıt alamayınca bir paylaşımda daha bulundu.

Metiner'in takdiri 'reis'e bıraktığı paylaşımı şöyleydi:

AK Partimizin genel başkan yardımcısı Hamza Dağ’ın şahsımı doğrudan hedef alan tweetine cevap vermek zorunda kaldığım için üzgünüm.

Partimiz ve davamız adına üzgünüm.

Kripto unsurları ve pusuya yatmış başka hainleri sevindirmemek adına bu konuyu kapatıyorum.

Takdir REİS’indir.

Türkiye Haberleri