AKP'li başkan yardımcısı yorgun mermiyle yaralandı

AKP Sakarya İl Başkan Yardımcısı Yusuf Gökdemir, Karasu ilçesinde bahçede oturduğu sırada ensesine isabet eden yorgun mermiyle yaralandı.

Sakarya'nın Yuvalıdere Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 60 yaşındaki Gökdemir, evinin bahçesinde oturduğu sırada ensesine yorgun mermi isabet etti. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Gökdemir, ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yetkililer, Gökdemir'in sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Polis, olaya ilişkin inceleme başlattı.

"ARTIK BU İŞE BİR SON VERELİM"

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, olaya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Karasu Yuvalıdere'de bahçede oturduğu esnada yorgun mermi sebebiyle yaralanan İl Başkan Yardımcımız, dava arkadaşımız Yusuf Gökdemir'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çok şükür ki Yusuf abimizin hayati tehlikesinin olmadığının bilgisini aldım. Yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum. Son zamanlarda artan silah sıkma olaylarının her an masum bir cana sebep olacağını asla unutmayalım. Vurulan sizin kardeşiniz, çocuğunuz da olabilir. Artık bu işe bir son verelim."

Türkiye Haberleri